Aktiviteter og arrangementer

Vi tilbyr rekreasjon for brukerne våre med ulike aktiviteter og arrangementer.

Vi tilbyr rekreasjon for brukerne våre med ulike aktiviteter og arrangementer. Illustrasjonsbilde.

Brukerlunsj

Vi arrangerer brukerlunsj hver torsdag. De som ønsker å delta kan møte opp uten å melde seg på. Tanken bak lunsjen er å skape en hyggelig sammenkomst med brukerne hvor vi kan kose oss over et måltid. Det deltar i snitt 6-8 brukere på lunsjene. Tilbudet er gratis.

Brukermiddag

Annenhver mandag kveld arrangerer vi middag for brukerne våre. Oppmøte er kl. 17 og middagene blir laget av brukerne i fellesskap. Det deltar i snitt 12 brukere på middagene. Tanken bak middagene er at brukere skal lære å lage sunn mat fra bunnen av – i tillegg til å lage en hyggelig sammenkomst med brukerne. Tilbudet er gratis.

Bibliotek og datarom

Vi har laget et eget bibliotek for brukerne våre. Her kan de låne bøker med seg hjem eller sitte i lesekroken. Det er også en datamaskin med internettilgang tilgjengelig for brukerne på brukerstua. Her er det fine muligheter for lekselesing, spill og lignende.

Gymsal og aktivitersrom

Senter mot incest og seksuelle overgrep i Vestfold har en stor gymsal i kjelleren. Her kan brukerne våre finne det meste de trenger av treningsapparater for å holde seg i form. Om de har lyst til å spille bordtennis eller biljard har de også mulighet til det her.

Sommerfest

Hver sommer dekker vi langbordet, fyrer opp grillene og inviterer til sommerfest i hagen. Dette er et populært tilbud som har blitt en tradisjon. Sommerfesten blir som regel lagt til den siste torsdagen i juni.

De som deltar tar med egen grillmat. Vi spanderer brus, kaffe, salat og annet tilbehør. Tilbudet er gratis.

Julebord for brukere og ansatte

Hver jul arrangerer vi julebord for brukere og ansatte. Huset vårt pyntes til jul og gymsalen blir dekket til fest. Alle som kommer tar med seg en rett hver til et felles koldtbord. Vi bidrar med ribbe, pinnekjøtt, medisterkaker, medisterpølser, surkål, poteter og litt mer til koldtbordet.

Vi spiser god mat, synger, får god underholdning og går rundt juletreet. Selveste julenissen pleier å ta turen innom med godteposer og pakker til alle brukerne som er til stede. Det pleier å være omtrent 70 barn og voksne tilstede på julebordene våre. Tilbudet er gratis.

Jule- og nyttårsfeiring

Vi inviterer alltid brukerne våre til jule- og nyttårsfeiring. Huset vårt blir pyntet til jul med en varm og god atmosfære i alle rom. Brukerne og de ansatte lager maten i fellesskap og koser seg i mange timer.

Middagene er på julaften, 1. og 2. juledag samt på nyttårsaften. Dette tilbudet er gratis og er primært for de av brukerne våre som ikke har andre å feire julehøytiden med.

Andre aktiviteter

Med jevne mellomrom gjennom året arrangerer vi turer/utflukter, drar på teater, ser film på kino og har spillkvelder. Disse aktivitetene varierer fra år til år etter ønske og behov fra brukerne våre.