Døgnåpent senter med botilbud

Vi har botilbud for incestutsatte og seksuelt misbrukte barn, unge og voksne. Mange i samme livssituasjon bruker også huset vårt som en sosial møteplass.

Senter mot incest og seksuelle overgrep i Vestfold er et fristed, likt et hjem, hvor utsatte kan komme på besøk når de har behov for det. Mange i samme livssituasjon bruker huset vårt som en sosial møteplass. Vi er døgnåpent året rundt og har botilbud for incestutsatte og seksuelt misbrukte barn, unge og voksne samt deres pårørende.

Vi har botilbud for incestutsatte og seksuelt misbrukte barn, unge og voksne. Illustrasjonsbilde.

Bo hos oss til situasjonen har bedret seg

Utsatte personer som befinner seg i en vanskelig livssituasjon, og som har store problemer med å være alene, kan altså bo hos oss til situasjonen har bedret seg.

Enkelte bor hos oss grunnet angst for å være alene. Noen klarer ikke å være hjemme om de f.eks. skal anmelde overgriper eller skal i rettssak. Andre trenger et trygt sted å være når de skal sette ord på overgrepene for første gang. Pårørende tar i enkelte tilfeller med seg barna for å bo hos oss dersom overgrepene nylig er avdekket.

Stue og lekerom for beboere.

Under tiden de utsatte bor hos oss får de tilbud om samtale med oss hver dag. Under samtalene velger de selv hva de ønsker å dele med oss. De kan få hjelp til å få utløp for frustrasjon og fortvilelse, og de kan få støtte og veiledning om hvordan de best mulig kan løse den vanskelige situasjonen de er i. All bruk av rusmidler er strengt forbudt. Brudd på denne regelen fører til at man må flytte ut.

Soverom med enkeltseng for beboere.

Du kan lese mer om huset vårt, og se flere bilder, på denne siden.

Priser for å bo hos oss

Pris per døgn når beboeren betaler selv:

  • Beboere fra Vestfold: NOK 100,– per døgn.
  • Beboere fra andre steder: NOK 200,– per døgn.

Pris per døgn når NAV betaler:

  • Beboere fra Vestfold: NOK 250,– per døgn.
  • Beboere fra andre steder: NOK 500,– per døgn.